Dovolená v ČR:CZeCOTTourmapyVýchodní ČechyUNESCOČeská inspiraceGEOFUN

Zahrajte si o mobil či tablet

11.9.2019

Pokud si rádi hrajete, můžete se i letos vydat na Kouzelné putování Českomoravským pomezím. Oblíbená soutěž probíhá v regionu podél historické hranice mezi Čechami a Moravou až do konce října. Stále tak máte spoustu času navštívit některá z 25 soutěžních míst a zahrát si o super ceny.

Na vaši návštěvu se těší třeba zámky v Litomyšli, Nových Hradech a Moravské Třebové, městské hradby v Poličce nebo tajemný hrad Svojanov. Do soutěže jsou ale zařazeny také rozhledny, muzea ve Svitavách, Vysokém Mýtě, Litomyšli, Poličce, Moravské Třebové či Proseči nebo barokní areál na Vraclavi či úzkokolejka v Mladějově.

A o co soutěžíme?

Vyhrát můžete mobilní telefon, tablet, víkendové pobyty, vstupenky na Smetanovu Litomyšl, do památek či muzeí a řadu hodnotných věcných cen. Více informací i hrací kartu najdete na portálu www.ceskomoravskepomezi.cz. Hrací karty a speciální samolepky získáte také na všech soutěžních místech a v informačních centrech měst Českomoravského pomezí. Vyhrát můžete také oblíbenou stolní hru, která vás blíže seznámí se všemi soutěžními lokalitami. Určitě si u ní užijete spoustu zábavy a naplánujete si výlet na místa, která jste zatím nestihli navštívit.

Jiří Zámečník

Objekty

Zahrajte si o mobil či tablet