Dovolená v ČR:CZeCOTTourmapyVýchodní ČechyUNESCOČeská inspiraceGEOFUN

Kouzelné putování a soutěž o mobil, tablet a další ceny

28.6.2017

Pokud rádi soutěžíte, je tu pro vás opět Kouzelné putování Českomoravským pomezím, které vás provede po nejzajímavějších místech regionu podél historické hranice mezi Čechami a Moravou. Při návštěvě vybraných turistických atraktivit obdržíte samolepku se soutěžním kupónem, který následně nalepíte do hrací karty. Nasbíráte-li stanovený počet kupónů, můžete získat dárek a vyhrát některou z hlavních cen.

Soutěžíme o mobilní telefony, tablet, víkendové pobyty, vstupenky na kulturní akce, do památek či muzeí a mnoho hodnotných věcných cen. Na vaši návštěvu se těší řada atraktivních míst, mezi kterými nechybí zámky v Litomyšli, Nových Hradech a Moravské Třebové, hrad Svojanov, muzea v Poličce, Svitavách, Vysokém Mýtě či Proseči, barokní areál na Vraclavi, rozhledny nebo úzkokolejka v Mladějově.

Domů si s sebou můžete odnést také zajímavou stolní hru, která vás blíže seznámí se všemi soutěžními lokalitami. Určitě si u ní užijete spoustu zábavy a možná si i naplánujete výlet na místa, která jste zatím nestihli navštívit. Pravidla soutěže a informace o všech turistických atraktivitách najdete na portálu pod odkazem Kouzelné putování. Již dnes se zde můžete zaregistrovat, vytisknout si svoji hrací kartu a začít soutěžit o některou ze super cen. Hrací karty jsou k dispozici také na všech soutěžních místech a v informačních centrech Českomoravského pomezí.

Jiří Zámečník

Objekty

Průmyslové muzeum Mladějov Mladějovská průmyslová dráha - zastávka Mladějov Barokní areál Vraclav - Kostel sv. Mikuláše Svojanov Hrad Svojanov Moravská Třebová Zámek Litomyšl