Dovolená v ČR:CZeCOTTourmapyVýchodní ČechyUNESCOČeská inspiraceGEOFUN

Roztančené oslavy 20 let skupiny T-Bass vypuknou exkluzivně na střeše OC Futurum

19.9.2017

Hradec Králové, 18. září 2017 - Nejúspěšnější východočeská taneční škola T-BASS oslaví 20 let svého působení na taneční scéně exkluzivně na střeše obchodního a zábavního centra Futurum Hradec Králové. Akce s názvem Streetmania se uskuteční v sobotu 23. září od 15 hodin. Návštěvníci se tak mohou těšit na odpoledne nabité speciální choreografií, vytvořenou přímo pro tuto akci, a mnoho dalších tanečních či hudebních hostů. Programem provedou David Gránský a Jakub Kotek, moderátor pořadu Mixxer a bývalý člen T-BASS. 

„Streetmania je jednou z největších tanečních show v regionu a nás těší možnost ji pořádat právě v našem centru,“ říká Pavel Urban, marketingový manažer OC Futurum Hradec Králové. „Střešní parkoviště je pro tuto akci ideální díky dostatku prostoru pro tanec a umístění pódia pro doprovodné akce. Show bude opravdu velkolepá se skvělým ozvučením a doprovodnou vizualizací. Bavit se budou všichni. Program bude koncipován pro celou rodinu a jak děti, tak i dospělí se mohou aktivně přidat k tanečním kreacím.“ Vstupné na akci je zdarma. Více informací na www.futurumhradec.cz a na Facebooku.

Taneční skupina T-BASS oslaví v rámci Streetmanie 20 let svého působení. Diváci budou mít možnost zhlédnout speciální taneční choreografii vytvořenou speciálně k výročí. Odpoledne bude plné překvapení a zajímavých momentů z historie skupiny. Show bude tentokrát bohatší i o koncertní podium nebo obří LED stěnu a další efekty. Rolí moderátorů se ujmou David Gránský, který je kromě moderování známý i z TV show Tvoje tvář má známý hlas, a Jakub Kotek, moderátor pořadu Mixxer na TV Óčko a někdejší člen taneční skupiny T-BASS.

 Streetmania je jeden z největších projektů taneční skupiny T-BASS s mnohaletou tradicí. Jedná se o divácky velmi vyhledávanou a atraktivní taneční show, kde skupina prezentuje všechny své taneční složky a jejich aktuální projekty. Velkou devizou akce je taneční pódium s profesionálním ozvučením, vizualizací a projekcemi.

zdroj: Community s.r.o.

Objekty

Roztančené oslavy 20 let skupiny T-Bass vypuknou exkluzivně na střeše OC Futurum Roztančené oslavy 20 let skupiny T-Bass vypuknou exkluzivně na střeše OC Futurum Roztančené oslavy 20 let skupiny T-Bass vypuknou exkluzivně na střeše OC Futurum

Příslušné akce

  • 23.9.2017 15:00 - 23.9.2017 18:00
Streetmania 2017 OC Futurum (Hradec Králové)